Застосування екстракту гриба Turkey Tail у боротьбі з запаленнями та мікробами

Застосування екстракту гриба Turkey Tail у боротьбі з запаленнями та мікробами

Дослідження та його контекст
Новітнє дослідження, проведене Аарті Бейнс та Прінцом Чавлою з Чандігарху, Індія, і опубліковане в журналі "3 Biotech" у 2020 році, показує значну антимікробну та протизапальну ефективність екстракту гриба Траметес різнобарвний (Turkey Tail). Цей гриб є відомим завдяки своїм лікарським властивостям і традиційно використовується у різних куточках Азії та Африки.

Мета та методи дослідження
Основною метою дослідження було оцінити ефективність зміненої методики випаровування розчинника у витяжці міцелію гриба, який демонструє антимікробні та протизапальні властивості. Дослідники використовували методи високоефективної рідинної хроматографії (HPLC) та інфрачервоної спектроскопії (FTIR) для ідентифікації біоактивних сполук.

Результати
Екстракт гриба показав високий вміст фенолів та інших антиоксидантів, які ефективно знижували мікробну активність та запалення у клітинних тестах. Відмічено, що екстракт був особливо ефективний проти бактерії Staphylococcus aureus.

Застосування в продуктах RUTE
У RUTE ми використовуємо сертифікований, стандартизований екстракт Траметес різнобарвний (Turkey Tail), який застосовується в наукових дослідженнях, для створення наших продуктів. Це дає можливість нашим клієнтам щоденно насолоджуватися не лише смачними, але й здоровими напоями, які підтримують їхнє здоров'я та добробут.

Джерело
Детальніше про дослідження можна прочитати у статті, опублікованій у "3 Biotech" [за посиланням на PDF файл]
Повернутись до блогу